ABDULLAH  KOÇ - MÜDÜR

ABDULLAH KOÇ - MÜDÜR

1975 Akçaabat doğumlu olan okul müdürümüz, ilkokulu Düzköy Gülcena ilkokulunda, ortaokulu Düzköy Cayırbağı İlköğretim okulunda, Liseyi Affan Kitapçıoğlu Lisesinde ve üniversiteyi 1996 yılında KTÜ Deniz Bilimleri Fakültesinde bitirdi. 06/05/1997 yılında Öğretmenliğe başladı. Öğretmenlik eğitimleri alarak Eylül 1997 yılında Of Örtülü İlkokuluna atandı. Okulun kapanması ile Eylül 1998 yılında Of Meyvalı İlkokuluna görevlendirildi. Ekim 2004 tarihinde Akçaabat Erikli İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandı. Nisan 2005 tarihinde Erikli İlkokulunda müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. Şubat 2010 yılında okul müdürü olarak Akçaabat Işıklar Ortamahalle İlkokuluna atandı. Burada 5 yıl görev yaptıktan sonra Haziran 2015 de Akçaabat Kavaklı İlkokulu/Ortaokuluna müdür olarak tayin oldu. 9 yıl bu okulda görev yaptıktan sonra Trabzon Ortahisar Erdoğdu İlkokuluna Temmuz 2023 tarihinde görevlendirildi. Ayrıca 2002 yılında KTÜ Fen Bilimleri Enstitüsünde tezli yüksek lisansını bitirdi. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Biliminde ikinci üniversiteyi okumaktadır. Evli ve iki çocuk babası olan müdürümüz halen okulumuzda görev yapmaktadır.