NEVZAT BÜLBÜL  - Müdür Yardımcısı

NEVZAT BÜLBÜL - Müdür Yardımcısı

1965 Yılında Maçka Köprüyanı Köyü´nde doğdum. İlkokulu aynı köyde bitirdim. Orta ve lise eğitimimi Maçka Lisesinde tamamladım.1986 yılında Giresun Eğitim Fakültesini bitirdim. Erzurum Çat´ta 3 yıl, Gümüşhane Kelkit Yeşilyurt Köyünde 3 yıl hizmet yaparak doğu hizmetimi tamamladım. 1994 yılında Maçka Hamsiköye atandım.Orada iki yıl çalıştıktan sonra  Esiroğlu´na atandım.Burada 6 yıl çalıştım.Maka CE-Zİ-NE Kardeşler  İlköğretime atanarak burada 5 yıl çalıştım.1999 yılında Lisans tamamladım.2005 yılında müdür yardımcılığı sınavını kazandım.2007 yılın da Cudibey İlköğretim Okuluna atandım, burada 2 yıl öğretmenlik yaptım.2009 yılında Ticaret İlköğretim Okulu´na müdür Yardımcısı olarak atandım. Burada 9 yıl idarecilik yaptım.2018 yılında Erdoğdu İlkokulu´na müdür yardımcısı olarak atandım. Uzman ve Başöğretmenlik sınavlarını kazanarak 2023 yılında Başöğretmen ünvanını aldım.Evli ve iki çocuk babasıyım.Halen Erdoğdu ilkokulunda müdür yardımcılığı görevine devam ediyorum.